Wij kunnen open per 15 juni 2020!

We zijn heel blij dat wij per 15 juni open kunnen gaan tot en met 30 augustus. Natuurlijk willen we iedereen vragen zich wel steeds aan de richtlijnen van het RIVM te houden bij het betreden van De Koet. En alle aanwijzingen van het personeel op te volgen!

Vanwege het Corona-virus doen we dit jaar een aangepast aanbod. Helaas geen zwemlessen en alleen toegang voor een vast tijdsblok, maar we denken iedereen blij te kunnen maken door toch open te gaan. Alle kinderen tot en met 12 jaar mogen recreatief zwemmen en iedereen vanaf 13 jaar dient rekening te houden met de 1.5 m afstand-regel. Dat betekent meer baantjes zwemmen dan normaal!

 

De abonnementenverkoop is op:

maandag 8 juni 8.30 tot 12.30 uur

maandag 8 juni 18.30 tot 21.00 uur

dinsdag 9 juni 13.00 tot 17.00 uur

 

We verkopen dit jaar uitsluitend persoonlijke abonnementen voor €30,- per persoon. Losse kaartjes worden dit jaar NIET verkocht, en… wij willen iedereen vragen om De Koet te steunen door een abonnement te kopen (of door ons te sponsoren), want wij zullen dit jaar veel extra kosten maken: extra personeel en aanpassingen van het terrein en hygiëne-maatregelen voor ieders veiligheid.

Het betekent ook dat wij, indien er op 9 juni minder dan 750 abonnementen zijn verkocht, alsnog kunnen besluiten om De Koet niet te openen. Zoals bekend, zijn wij een stichting zonder winstoogmerk, maar wij hebben de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van De Koet. Uiteraard krijgt u uw geld terug als u een abonnement heeft betaald en wij toch niet kunnen openen (behalve als u dit wilt doneren!).