Maatschappelijke stage

Stichting ‘De Koet’ is een maatschappelijk betrokken organisatie en, gezien de hoeveelheid steun en reacties die wij steeds weer uit de bevolking krijgen, wordt ons zwembad zeer op prijs gesteld. Het is duidelijk dat ‘De Koet’ op een groot draagvlak kan rekenen. Enorm veel vrijwilligers hebben ‘De Koet’ tenslotte al jaren in stand gehouden. Hoewel er helaas altijd vrijwilligers afvallen, komen er ook regelmatig nieuwe bij. Natuurlijk blijven we altijd op zoek naar nieuwe gezichten.

Iedereen is vanzelfsprekend van harte welkom om zich als vrijwilliger bij ons op te geven. Daarnaast willen we leerlingen uit het middelbaar onderwijs uitnodigen om zich bij ons team aan te melden. De tijd die je bij ons besteedt, kan als vervulling van je maatschappelijke stage dienen.

Wat is er zoal te doen voor jou? Allereerst vinden wij dat het invullen van je stage vooral leuk en nuttig moet zijn. Wij stellen het op prijs dat je iets voor ons wilt betekenen. De werkzaamheden kunnen dus zeer divers zijn. Van schoonmaak tot organisatorische bezigheden, van tuinonderhoud tot IT, van PR tot winterklussen, sport en spel, multimedia, grafisch, techniek, bouw, kortom teveel om op te noemen.

Een goed voorbeeld: Een scholiere heeft eerst geholpen met winterklussen en daarna nog met de abonnementverkoop. Je mag ook zelf bedenken of er iets is wat je leuk vindt, of waar je goed in bent. Tevens zijn er projecten die je in samenwerking met andere vrijwilligers of badteam kunt doen.

Graag horen we van jou wat je wilt en kunt. Vertel ons dan ook hoe jij je stageperiode ziet en welke periode(s) je in ieder geval beschikbaar bent. Mocht je nog geen concrete  plannen hebben, maar wel geïnteresseerd zijn, willen wij je graag op pad helpen. Bedenk in ieder geval: Iedereen kan wel wat!

Je reacties kan je met je CV. sturen naar:  info@dekoet.nl, o.v.v. maatschappelijke stage.