Badteam

Ronald

Inmiddels het vaste gezicht in ‘De Koet’. Geeft alle zwemlessen inclusief schoolzwemmen, snorkelen en aquajoggen. Is het aanspreekpunt voor algemene zaken. Naast badmeester is hij voetbaltrainer bij s.v. Argon en woont hij in Woerden.

Clothilda

Al vele jaren 'De Koet'; Vindt zwemles geven vooral iets bijzonders wanneer de kinderen bijzonder zijn. En dat zijn ze steeds vaker, tegenwoordig. Vindt het fantastisch wanneer ook zij trots met hun diploma op de foto mogen!

Ilona

Zwemjuf Ilona is getrouwd met Martin en samen hebben zij twee kinderen, Soraya en Maurice. Haar hobby’s zijn zwemmen en korfballen. Bijna iedereen kent haar ook wel van haar werk in de Coop achter de kassa.

Carla

Houdt regelmatig toezicht en geeft al jaren met groot enthousiasme voorbereidend A en guppy/puppy zwemmen aan de allerkleinsten. In 2012geslaagd als instructrice ABC, dus nu mag ze ook oudere kinderen echt leren zwemmen. Daarnaast is ze verpleegkundige op verloskunde in het Hofpoort Ziekenhuis

Sander

Een nieuw gezicht in “de Koet” is nu een jaar actief in het zwemlesgeven en vindt dat ook één van de leukste bezigheden. Houdt van waterpoloën en nieuwe ervaringen opdoen.

Wim

Toezichthouder in het weekend en tijdens vakantie's, Tijdens evenementen graag aanwezig om van het evenement een feest te maken! Zwemt graag en volleybal is zijn sport! Verder graag bezig met muziek maken. Speelt gitaar en basgitaar!