Badteam

Ronald

Inmiddels het vaste gezicht in ‘De Koet’. Geeft alle zwemlessen inclusief schoolzwemmen, snorkelen en aquajoggen. Is het aanspreekpunt voor algemene zaken. Naast badmeester is hij voetbaltrainer en woont hij in Woerden.

Clothilda

Al vele jaren 'De Koet'; vindt zwemles geven vooral iets bijzonders wanneer de kinderen bijzonder zijn. En dat zijn ze steeds vaker, tegenwoordig. Vindt het fantastisch wanneer ook zij trots met hun diploma op de foto mogen!

Ilona

Is getrouwd met Martin en moeder van twee kinderen. Ze werkt als zwemonderwijzer voor Woerdensport en combineert dat werk in de zomer graag met het werken in de Koet.

Sander

Inmiddels een bekend gezicht in de Koet en geeft vooral heel veel zwemlessen. Hij houdt van waterpoloën en nieuwe ervaringen opdoen.

Wim

Is al jaren toezichthouder bij het zwembad en zwemt zelf ook graag. Hij maakt graag tijd vrij voor activiteiten in het zwembad. Naast zijn werk in het zwembad is Wim vrijwilliger bij het bejaardenhuis in Kockengen, waar hij fietst met bejaarden op een duofiets. Volleybalt bij volleybal vereniging Cratos.

Gerry

Is geboren en opgegroeid in Kockengen. Ze is getrouwd met Dick. Samen hebben ze twee kinderen en vier kleinkinderen. Gerry houdt van: erop uitgaan met de caravan, zwemmen, fietsen, wandelen en skiën. Ze is al vele jaren actief binnen 'De Koet'.

Sofie

Ken je vast van voorgaande jaren! Ze is 21 jaar en woont in de Meern. Sofie komt graag op de fiets naar Kockengen. Ze vind het in Kockengen gezellig en draagt graag bij aan de zwemveiligheid.

Maxime

Zwemt graag en vindt het leuk om haar passie voor zwemmen over te brengen op anderen. Ze staat open om nieuwe dingen te leren en naast dat ze in het zwembad aan het werk is studeert ze psychologie.

Kevin

Geeft al jaren met veel plezier zwemles in verschillende zwembaden. Naast langs de badrand staan, vindt hij het ook leuk om zelf in het water te liggen: hij speelt graag waterpolo. Omdat hij zelf een vrolijk persoon is, vindt hij het belangrijk dat iedereen, maar zeker de kinderen, met veel plezier komen zwemmen.