Badteam

Ronald

Inmiddels het vaste gezicht in ‘De Koet’. Geeft alle zwemlessen inclusief schoolzwemmen, snorkelen en aquajoggen. Is het aanspreekpunt voor algemene zaken. Naast badmeester is hij voetbaltrainer en woont hij in Woerden.

Clothilda

Al vele jaren 'De Koet'; vindt zwemles geven vooral iets bijzonders wanneer de kinderen bijzonder zijn. En dat zijn ze steeds vaker, tegenwoordig. Vindt het fantastisch wanneer ook zij trots met hun diploma op de foto mogen!

Ilona

Is getrouwd met Martin en moeder van twee kinderen. Ze werkt als zwemonderwijzer voor Woerdensport en combineert dat werk in de zomer graag met het werken in de Koet.

Sander

Inmiddels een bekend gezicht in de Koet en geeft vooral heel veel zwemlessen. Hij houdt van waterpoloën en nieuwe ervaringen opdoen.

Wim

Is al jaren toezichthouder bij het zwembad en zwemt zelf ook graag. Hij maakt graag tijd vrij voor activiteiten in het zwembad. Naast zijn werk in het zwembad is Wim vrijwilliger bij het bejaardenhuis in Kockengen, waar hij fietst met bejaarden op een duofiets. Volleybalt bij volleybal vereniging Cratos.

Gerry

Is geboren en opgegroeid in Kockengen. Ze is getrouwd met Dick. Samen hebben ze twee kinderen en inmiddels vijf kleinkinderen. Gerry houdt van: eropuit gaan met de caravan, zwemmen, fietsen, badmintonnen, wandelen en skiën. Ze is al vele jaren actief binnen 'De Koet'.

Kevin

Geeft al jaren met veel plezier zwemles in verschillende zwembaden. Naast langs de badrand staan, vindt hij het ook leuk om zelf in het water te liggen: hij speelt graag waterpolo. Omdat hij zelf een vrolijk persoon is, vindt hij het belangrijk dat iedereen, maar zeker de kinderen, met veel plezier komen zwemmen.

Sabrina

Geeft nu een jaar zwemles en wordt blij als de kinderen met een grote lach op hun gezicht hun diploma halen. Ze kletst graag met de badgasten en ook die ziet ze graag met een lach naar huis gaan. Buiten de koet is Sabrina moeder van 2 kinderen, korfbaltrainster en kindercoach.

Onno

Een nieuw gezicht bij De Koet. Geeft al 3 jaar zwemles bij Fletiomare. Vindt het altijd leuk om met kinderen te werken. Sinds zijn jeugd doet hij aan wedstrijdzwemmen. Hij sport graag en studeert fysiotherapie. Hij woont in Vleuten en komt altijd op de fiets.

Lois

Een enthousiaste zwemfanaat die zich thuisvoelt in het gezellige zwembad in Kockengen. Ze is klaar met haar studie verloskunde en helpt nog graag mee in het zwembad.