Badteam

Ronald

Inmiddels het vaste gezicht in ‘De Koet’. Geeft alle zwemlessen inclusief schoolzwemmen, snorkelen en aquajoggen. Is het aanspreekpunt voor algemene zaken. Naast badmeester is hij voetbaltrainer en woont hij in Woerden.

Clothilda

Al vele jaren 'De Koet'; vindt zwemles geven vooral iets bijzonders wanneer de kinderen bijzonder zijn. En dat zijn ze steeds vaker, tegenwoordig. Vindt het fantastisch wanneer ook zij trots met hun diploma op de foto mogen!

Ilona

Hallo, ik ben juf Ilona. Getrouwd met Martin en moeder van twee kinderen. Ik werk als zwemonderwijzer voor Woerdensport, en zomers combineer ik dat met werken in de Koet.

Carla

Houdt regelmatig toezicht en is geslaagd als instructrice ABC, dus mag ook oudere kinderen zwemles geven.

Sander

Inmiddels een bekend gezicht in de Koet en geeft vooral heel veel zwemlessen. Hij houdt van waterpoloën en nieuwe ervaringen opdoen.

Wim

Wim is al jaren toezichthouder bij het zwembad en zwemt zelf ook graag. Maakt graag tijd vrij voor activiteiten in het zwembad. Naast zijn werk in het zwembad is Wim vrijwilliger bij het bejaardenhuis in Kockengen, waar hij fietst met bejaarden op een duofiets. Volleybalt bij volleybal vereniging Cratos.

Gerry

Geboren en opgegroeid in Kockengen en woon hier vanaf mijn geboorte. Ben getrouwd met Dick, samen hebben we 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Hou van: erop uitgaan met de caravan, zwemen, fietsen, wandelen, skiën. Is al vele jaren actief binnen 'De Koet'.

Sofie

Jullie kennen mij vast van voorgaande jaren! Maar voor degene die mij nog niet kennen: Mijn naam is Sofie, ik ben 21 jaar en woon in de Meern, ik fiets dit stuk graag! Dit doe ik vooral omdat ik het zo gezellig vind in Kockengen en om bij te dragen aan jullie zwemveiligheid :)

Maxime

Maxime zwemt en vindt het leuk om haar passie voor zwemmen over te brengen op anderen. Ze staat open om nieuwe dingen te leren en naast dat in het zwembad aan het werk is studeert ze psychologie.

Kevin

Kevin geeft al jaren met veel plezier zwemles in verschillende zwembaden. Naast langs de badrand staan, vindt hij het ook leuk om zelf in het water te liggen: hij speelt graag waterpolo. Omdat hij zelf een vrolijk persoon is, vindt hij het belangrijk dat iedereen, maar zeker de kinderen, met veel plezier komen zwemmen.