Inschrijven bij De Koet is geopend!

Zaterdag 15 april 2023 gaat het zwembad om 14.00 uur open. Als u zich wilt inschrijven voor een zwemcursus voor uzelf of voor de kinderen, kan dit vanaf vandaag tot 15 maart. Op de website vindt u op de pagina ‘zwemlessen / inschrijven’ het inschrijfformulier waarmee u uw belangstelling kunt registreren. Heeft u zich voor 15 januari 2023 al ingeschreven dan vragen wij u dit nogmaals te doen zodat wij een actueel overzicht hebben. De zwemtijden kunt u vinden op onze website. De abonnementen voorverkoop is op 5 april en voor U-pas en statushouders op 29 maart.

Evaluatie zwemlessen seizoen 2022

Afgelopen oktober heeft het bestuur van De Koet een korte vragenlijst gestuurd aan de ouders van kinderen die in het seizoen 2022 zwemlessen hebben gevolgd.

De conclusie is dat de zwemlessen heel goed gewaardeerd worden. Het badteam krijgt veel complimenten. Ook waren er tips zoals: het aanbieden van privéles, het inzetten van een WhatsApp groep voor last minute meldingen en heldere instructie over wat ouders zelf met de kinderen kunnen oefenen.

De reacties helpen ons in het nieuwe seizoen verbeteringen door te kunnen voeren.

Hartelijk dank daarvoor!

Ruim € 2200,- voor De Koet dankzij jouw stem!

Afgelopen november hebben we ruim € 2200,- mogen ontvangen van de Rabobank. Dankzij jouw stem bij Rabo ClubSupport op zwembad De Koet! Hartelijk dank daarvoor. Dit geld wordt besteed aan de verduurzaming van de warmwatervoorziening.

Dank voor jullie steun!

Afzwemmen seizoen 2022

Op 3 september was er het afzwemmen van Voorbereidend A en Overlevingszwemmen. Het werd een groot succes. Na afloop konden de kinderen koek versieren en dronken de volwassenen een kopje koffie of thee.

Op 16 september is het afzwemmen van Zwemvaardigheid, Snorkelen en Survival zwemmen.

Op 17 september volgt het afzwemmen van diploma A, B en C.

Iedereen veel succes gewenst!!

Hondenplons 2022 op zondag 18 september!

Het zwemseizoen eindigt op 18 september. Voordat het bad sluit en wij het water laten weglopen, krijgen de honden en hun baasjes de gelegenheid om in het bad te plonsen. Kom zondag 18 september tussen 14:00 en 15:00 uur samen met je hond zwemmen. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Stem nu op “De Koet”

De Rabobank Clubsupport actie is gestart. Stemmen kan van 5 september t/m 27 september!   Stem op De Koet!

Vorig jaar hebben we €1900,- ontvangen van de Rabobank dankzij jullie stemmen. De Koet doet mee met het doel een bijdrage te ontvangen voor de aanschaf van een warmtepomp. De huidige zonnecellen en -boilers verwarmen een relevant deel van het zwembad. In de maanden april en mei is dit niet voldoende, er wordt dan gebruik gemaakt van gas. Dit willen we beperken.

Afsluiting seizoen 2022

Dit zonnige seizoen van Zwem- & Recreatiepark “de Koet” zit er bijna op. Graag sluiten wij het seizoen 2022 op passende wijze af met                 medewerkers, vrijwilligers, donateurs & sponsoren! 

De afsluitende middag is op zaterdag 17 september 2022 vanaf 17.00 uur op het terrein van “de Koet”. 

Er wordt je een hapje en een drankje aangeboden door Adrie de Lange als waardering voor de inzet van allen! Wij hopen op een gezellige bijeenkomst.

Je bent van harte welkom! 

Graag willen we tijdig weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Meld je aan, maar wel graag vóór 14 september, op het adres: adrie@adriedelange.nl 

Graag tot zaterdag 17 september! 

Het Bestuur

Rabo Clubsupport 2022

Ook in 2022 doet De Koet mee met de Rabobank Clubsupport actie. Vorig jaar hebben we €1900,- ontvangen van de Rabobank dankzij jullie stemmen.  Er kan van 5 september t/m 27 september 2022 gestemd worden. De Koet doet mee met het doel een bijdrage te ontvangen voor de aanschaf van een warmtepomp. De huidige zonnecellen en -boilers verwarmen een relevant deel van het zwembad. In de maanden april en mei is dit niet voldoende, er wordt dan gebruik gemaakt van gas. Dit willen we beperken.

Ruim 1900 euro voor het zwembad dankzij jouw stem!

Dank voor het uitbrengen van je stem bij Rabo ClubSupport op ons zwembad! We hebben de tweede plaats bereikt dankzij jullie stemmen. Daardoor hebben we ruim €1900,- mogen ontvangen van de Rabobank. Dit geld wordt goed besteed aan materiaal voor de zwemlessen.

Dank voor jullie steun!

© 2023 Zwem- en Recreatiepark De Koet
Disclaimer | AVG | website door: vactik