Abonnementenverkoop bij De Koet

Zaterdag 16 april 2022 openen wij het seizoen van zwem en recreatiepark ‘De Koet’. Op woensdag 6 april bent u tussen 8.30 en 20.30 uur welkom om een abonnement aan te schaffen. Voor mensen met een UPas is er op woensdag 30 maart van 18.00 tot 20.30 uur gelegenheid het abonnement te kopen. Op de website kunt u het inschrijfformulier vinden en vast thuis printen en invullen. Neem een pasfoto mee! We zien u graag!

Zwemdocent(e) gezocht

Zwembad de Koet is op zoek naar een zwemdocent(e) om het team te versterken. Is dit wat voor jou? Of ken je een zwemdocent(e)? Neem dan contact met ons op.

Zwemdocent(e)

Als zweminstructeur ga je bij ons aan de slag in ons gezellige en professionele buitenbad dat geopend is van april tot half september.

Je verzorgt enthousiast en vakkundig de zwemlessen volgens het zwem ABC: reguliere lessen, schoolzwemmen, privélessen of een oefenuurtje. Naast het geven van zwemles, houd je toezicht tijdens banenzwemmen en recreatief zwemmen en geef je aquasportactiviteiten aan verschillende doelgroepen, of ben je bereid dit te leren.

Je houdt je bezig met:

– Het geven van zwemlessen volgens zwem ABC;

– Veiligheid en hygiëne van onze bezoekers in het zwembad;

– Contact met leerlingen en hun ouders of leraren

– Bijhouden van het leerlingvolgsysteem (LVS)

Functie- en opleidingseisen:

 • Diploma opleiding zwemonderwijzer.
 • Geldig BHV en EHBO diploma met aantekening reanimatie of je bent bereid om deze diploma’s te halen.
 • Gastgericht en je beschikt over goede contactuele vaardigheden.
 • Een flexibele en klantgerichte houding.
 • Een positieve en energieke uitstraling.

Als je bij ons komt werken dan

 • bepalen we in overleg het aantal contracturen en werkdagen;
 • start je bij een informele organisatie;
 • ontvang je salaris conform CAO zwembaden afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • werk je in een zelfstandige functie met veel afwisseling in taken;
 • word je onderdeel van een gezellig en professioneel team;
 • kan je ons uiteraard een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Voor vragen over de vacature kan je bellen met onze coördinator, Ronald Schalkwijk op telefoonnummer 0612022927 of met de voorzitter van het bestuur, Ellen Bruin op nummer 0620303256.

Je kunt solliciteren naar info@dekoet.nl en dan geven we je snel daarna een reactie.

We zien uit naar je reactie!

 

 

 

Inschrijven bij De Koet is geopend!

Zaterdag 16 april 2022 gaat het zwembad open. Als u zich wilt inschrijven voor een zwemcursus voor uzelf of voor de kinderen, dan kan dit  tot 15 maart. Op de site vindt u het kopje zwemlessen/ inschrijven en daarmee kunnen we uw belangstelling registeren. Ook als u zich eind 2021 al heeft ingeschreven, verzoeken wij u dit nogmaals te doen zodat wij een actueel overzicht hebben! De zwemtijden kunt u al vinden op onze website. Informatie over de abonnementenverkoop volgt later dit jaar.

Ruim 1900 euro voor het zwembad dankzij jouw stem!

Dank voor het uitbrengen van je stem bij Rabo ClubSupport op ons zwembad! We hebben de tweede plaats bereikt dankzij jullie stemmen. Daardoor hebben we ruim €1900,- mogen ontvangen van de Rabobank. Dit geld wordt goed besteed aan materiaal voor de zwemlessen.

Dank voor jullie steun!

bestuursleden gezocht

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden van ons vrijwilligers bestuur. Heb je zin om elke maand een avond met ons te vergaderen en op die manier je bijdrage te leveren aan de continuïteit van ons bad, neem dan contact op met Ellen Bruin via info@dekoet.nl. Zij zal je dan terugbellen en je meer vertellen over de werkwijze van het bestuur en over de activiteiten en tijdsinvestering voor een bestuurslid. Vooral kennis van ICT of PR/marketing is gewenst! Maar als je andere ervaring inbrengt, is dat ook erg welkom! Het bestuur is allround en vergadert in een fijne en constructieve sfeer.

Einde van het zwemseizoen

Vanaf 20 september is ‘De Koet’ gesloten. We kunnen terug kijken op een mooi seizoen. Ondanks de corona-beperkingen en de beperkte zonne-uren hebben veel bezoekers van ons bad en terrein kunnen genieten. Een record aantal kinderen heeft het diploma behaald en veel banen zwemmers hebben genoten van ons fijne bad. Dank voor de gezelligheid en de vrijwilligers en het team bedankt voor hun inzet! We hopen natuurlijk vanaf april 2022 weer een mooi en compleet aanbod te kunnen bieden.

Hondenplons

Zondag 19 september is de laatste dag dat De Koet is geopend. Voordat ons bad in de herfst en winter gaat sluiten en wij het water weg laten lopen, willen wij de honden en hun baasjes de gelegenheid geven om in het bad te plonsen. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom! U bent welkom van 14.00 tot 15.00 uur.

Per 1 juli verkoop losse kaartjes

In verband met Corona was het eerder niet mogelijk om losse kaartjes te kopen. Dat verandert per 1 juli. Vanaf die dag kunt u een dagkaartje of een avondkaartje kopen. Een dagkaartje kost 5,50 euro. Een avondkaartje 2,75 euro.

Als u een dagkaartje of een avondkaartje koopt, moet u zich wel registreren bij entree. We hebben uw gegevens nodig om u te kunnen informeren mocht er iemand besmet zijn met Corona.

Vanuit de overheid blijven voorlopig beperkingen gelden voor het maximum aantal personen dat op het terrein mag zijn. Daardoor kunnen we bij een vol terrein of een vol bad besluiten om op een bepaalde dag geen losse kaarten te verkopen. Abonnementhouders gaan dan voor.

© 2022 Zwem- en Recreatiepark De Koet
Disclaimer | AVG | website door: vactik